Smarte og praktiske el-cykler

El-cyklen er blevet utrolig populær som transportmiddel i Danmark, og det med god grund. En el-cykel er både smart og praktisk, fordi den tilbyder klimavenlig, økonomisk og sikker transport, hvor du samtidig får motion og frisk luft. Hos Specialisten finder du et stort udvalg af el-cykler i forskellige modeller og størrelser, der passer ethvert budget og behov. Fælles for alle vore modeller er det dog, at de er i en god kvalitet. Se nogle af de mest populære elcykler her eller Læs mere om elcykler her.

Nem og hurtig transport med el-cykel

 

Med en el-cykel er du sikret nem og hurtig transport uden sved på panden. El-cyklen har nemlig en batteridrevet hjælpemotor, der hjælper dig med at komme frem til din destination uden asen og masen på din gamle havelåge. Om en elcykel med forhjulsmotor, baghjulsmotor eller centermotor er det rette for dig og dine behov, kan vi selvfølgelig rådgive dig om. Vi fortæller dig om åbent og ærligt om de forskellige modellers fordele og ulemper. 

El-cykler i høj kvalitet

Hos Specialisten er vi stolte af at forhandle den stærke E-FLY el-cykel, som findes i flere forskellige varianter og med forskellige el-motorer. E-FLY er dansk design i høj kvalitet og en af de mest populære el-cykler på markedet, fordi den netop er designet til det danske vejr og til daglig brug. 

 

Har du aldrig prøvet en el-cykel før, anbefaler vi dig at prøve det. Med en el-cykel kan du med grøn samvittighed lade bilen stå, og alligevel få nem og hurtig transport. Kig forbi butikken og hør om de forskellige modeller. Her har vi både el-cykler, der svarer til den klassiske model, citybiken og mountainbiken.