OM OS

Specialisten har siden 1994 serviceret cykelfolket i Hjørring og omegn. Forretningen blev startet af cykelentusiast Bjarne Thomsen, der i over 25 år stod for driften af butikken. I 2020 blev nøglerne overdraget til 2. generation af cykelentusiaster, nemlig svigersøn Jonas Stokbro Thomsen.

Jonas Stokbro Thomsen varetager i dag driften af forretningen, men med den samme solide erfaring og ærlige rådgivning, der altid har været grundstenen i forretningens grundlag. Her arbejdes der hver dag ud fra nøgleordene kvalitetsarbejde, ærlighed og god service, og det vil du nyde godt af, når du vælger Specialisten som din næste cykelleverandør og servicepartner.

Rådgivning i øjenhøjde

Hos Specialisten har vi en ambition om at tilbyde rådgivning i øjenhøjde, så vores kunder ender med akkurat den cykel, de har brug for og drømmer om.  Vi ved, at det kan være en stor beslutning at købe en ny cykel, og at det kan tage tid og mange overvejelser. Det er et stort succeskriterie for os, at du er tryg, når du handler hos os, og derfor hjælper vi dig naturligvis godt på vej og finder nogle gode bud på cykler, der både matcher dit behov og budget. 

Bredt produktsortiment

Specialisten tilbyder et bredt produktsortiment fra børnecykler over dame- og herrecykler til citybikes, racercykler og ikke mindst el-cykler. Vi er blandt andet leveringsdygtige i mærker som:

  • E-Fly

  • Winther

  • Centurion

  • Orbea

  • Merida

  • Raleigh

  • Hartje Ebsen

  • Norden

  • Nishiki

Reservedele og udstyr

Er du på jagt efter reservedele, en ny hjelm eller noget lækkert udstyr? Specialisten fører nogle af markedets bedste mærker indenfor udstyr og reservedele.

Reservedele

Tilfredse kunder

“Jeg købte min Merida carbon racercykel hos Jonas tilbage i 2019 og er og har været yderst tilfreds med både cykel og service. Hurtig handel, hjælp til opsætning af cykel samt service efterfølgende har været upåklagelig"

Jens Petersen

Tilfredse kunder

"Jeg var på udkig efter og nysgerrig på en el-cykel og hos Jonas kunne jeg mærke, se og prøve inden køb. Det gav mig tryghed inden foretog en forholdsvis stor investering"

 

Trine Nielsen

Tilfredse kunder

"Jeg har været fast kunde hos SPECIALISTEN igennem mange år og har købt alle mine mountainbikes igennem årene her. Jonas har altid ydet rigtig god service og konkurrencedygtige priser."

 

John Larsen

Find os her

Skagensvej 177
9800 Hjørring

 

Kontakt os 

Vi er ikke en webshop men bestiller hjem til afhentning i forretningen eller eftersendelse. Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage hurtigst muligt Kan du ikke vente så længe, så giv os et kald på tlf: 98 90 22 20

hCaptcha